Πήρατε λοιπόν την μεγάλη απόφαση να  παντρευτείτε και σε αυτό το σημείο ξεκινά μια μαραθώνια  έρευνα….

 

Μια μαραθώνια έρευνα για το wedding hair styling , wedding make up , τα λουλούδια ,τα προσκλητήρια, το βίντεο , τον φωτογράφο, κ.α .

 


Την απόφαση για το νυφικό την έχετε ήδη πάρει ή τουλάχιστον γνωρίζετε το στιλ που θέλετε να έχει…

Και ενώ περιηγείστε στο διαδίκτυο ,έχετε την δυνατότητα να θαυμάσετε περίτεχνα και εντυπωσιακά wedding hair styling που θα σας οδηγήσουν στην αμέσως επόμενη ενέργεια .Στην εύρεση του κατάλληλου κομμωτή που θα μπορεί να κάνει πράξη το φιλόδοξο χτένισμά σας.

Εσείς λοιπόν ,που δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία για το νυφικό σας χτένισμα απευθύνεστε αρχικά σε ένα από τα κομμωτήρια της γειτονία σας ελπίζοντας ότι εκεί θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία σας .Και εκεί ακριβώς ξεκινά το δράμα…

Εδώ οφείλουμε να κάνουμε μια παρένθεση σχετικά με τις πρόβες στα νυφικά χτενίσματα. Στις  πρόβες , λοιπόν ,η διαδικασία «στησίματος» του μαλλιού δεν ακολουθείται πιστά όπως την ημέρα του γάμου αλλά στο περίπου, ώστε να δει η εκάστοτε νύφη το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται για έναν απλούστατο λόγο .Η  διαδικασία στησίματος είναι χρονοβόρα και κυμαίνεται από μια έως τρεις ώρες. Αυτό δεν επιτρέπει στον κομμωτή να αναπαράξει την ας το πούμε κανονική διαδικασία αφού μια πρόβα νυφικού χτενίσματος κοστίζει περίπου 50€  και ως εκ τούτου δεν μπορεί να καλύψει μια 3ωρη εργασία Το στήσιμο γίνεται λοιπόν στο περίπου και την ημέρα του γάμου έχουμε σχεδόν πάντα άσχημες εκπλήξεις.        .

Ένας άλλος παράγοντας άσχημων εκπλήξεων είναι η μη σωστή πληροφόρηση σχετικά με το πώς μπορούν να πραγματοποιηθούν αυτά τα περίτεχνα χτενίσματα. Τα  περισσότερα αν όχι όλα έχουν πρόσθετα μαλλιά, extension  postis ή τρέσες, ειδικά μπομπάρια ή άλλα μέσα που επιτρέπουν στον κομμωτή να δημιουργήσει τους όγκους και τα σχέδια. Αυτό αυτομάτως σημαίνει επιπλέον έξοδα για τη νύφη για αυτό και τις περισσότερες φορές αποκρύπτεται η αλήθεια.

Οι γυναίκες που φοράνε hair extensions  ή τρέσες αυτό το γνωρίζουν καλύτερα και την ημέρα του γάμου τους έχουν ήδη φροντίσει να προσθέσουν μαλλιά με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Όμως κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι θα έχουν το χτένισμα των ονείρων τους μιας και ο τρόπος τοποθέτησης πρόσθετων μαλλιών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα του χτενίσματος . Ποιος  θέλει να φαίνονται οι ενώσεις των hair extensions ή τα κλιπς στις τρέσες;

 

Η λύση είναι μια!

Προτιμήστε τον κομμωτή που θα σας πει την αλήθεια για το τελικό αποτέλεσμα και σε περίπτωση που αποφασίσετε την χρήση πρόσθετων μαλλιών  προτιμήστε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία  στα πρόσθετα μαλλιά, με πιστοποίηση , που θα κάνει την κατάλληλη τοποθέτηση σύμφωνα με το χτένισμα που έχετε επιλέξει.