Η προσφορά ισχύει για νέες εφαρμογές hair extensions SOCAP ORIGINAL που θα πραγματοποιηθούν εως 31 Ιανουαρίου 2018

SO.CAP ORIGINAL hair extensions , η προσφορά ισχύει για νέες εφαρμογές που θα πραγματοποιηθούν εως 31 Ιανουαρίου 2018
Παρουσιάζοντας την νέα μας συνεργασία με προϊόντα της εταιρίας  SO.CAP ORIGINAL η εταιρία μας σας προσφέρει μια μοναδική έκπτωση για όσες τοποθετήσεις hair extensions micro rings πραγματοποιηθούν εώς 31 Ιανουαρίου 2018 και μόνο στην έδρα της εταιρίας μας στην Αθήνα!!!

 

Η προσφορά αφορά πακέτο τοποθέτησης 100 τουφών (100% φυσική τρίχα remy , μήκος 50/55εκ) με συνολικό κόστος 250,00€ / πακέτο* ή 2,5€ / τούφα*

Ακολουθώντας τις απαραίτητες οδηγίες χρήσης, κάντε επανατοποθέτηση τα ίδια μαλλιά μετά απο 5 μήνες με ελάχιστο κόστος και χωρίς την αγορά νέων hair extensions.


 

Έτσι συνυπολογίζοντας το αρχικό κόστος τοποθέτησης μαζί με το ελάχιστο κόστος επανατοποθέτησης , το οικονομικό και όχι μόνο συμφέρον είναι ιδιαίτερα μεγάλο !!

 


 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε πληροφορίες και εφαρμογές της καινοτόμου μεθόδου τοποθέτησης micro rings hair extensions!!

 

Η τοποθέτηση των hair extensions θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με την καινοτόμο μέθοδο των micro rings στον χώρο της εταιρίας μας στην Αθήνα!

Η τιμή ισχύει μόνο για τούφες της εταιρίας SO.CAP ORIGINAL και σε μήκος 50/55cm , σε όλα τα διαθέσιμα χρώματα της σειράς και για περιορισμένο αριθμό τοποθετήσεων!

 

Η εταιρία μας σας παρέχει ποικιλία χρωμάτων και ποιότητας hair extensions και εφαρμογή με την καινοτόμο μέθοδο που δεν καταστρέφει την φυσική τρίχα !

 

*Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%

Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση σχετικά με την καινοτόμο τοποθέτηση των micro rings επικοινωνήστε μαζί μου στο 2110121825 ή στο vasia@politouvasia.com